Od początku kwietnia br. firma Endress+Hauser przeszkoliła ponad tysiąc osób. Kolejne webinaria, zaplanowane do końca lipca, będą obejmować takie zagadnienia, jak: metody pomiarowe, praktyczne porady w zakresie doboru urządzeń, a także szkolenia dedykowane konkretnym branżom, m.in. przetwórstwu mlecznemu.
Terminarz webinariów:
- Pomiary jakościowe cieczy w zadaniach monitoringu procesów w branży spożywczej
Prowadzący: Bartłomiej Biczysko, Product Manager Analysis
23.06.2020, godz. 10:00 – 11:00
Bezpłatna rejestracja >>>
- Legalizowane układy przyjęcia mleka lub śmietanki. Korzyści eksploatacyjne i inwestycyjne w porównaniu do wagi samochodowej
Prowadzący: Łukasz Wołoszyn, Industry Manager
01.07.2020, godz. 10:00 – 11:00
Bezpłatna rejestracja >>>
- Platforma Przetworników Liquiline do zaawansowanych pomiarów fizykochemicznych cieczy dla optymalizacji planów konserwacji
Prowadzący: Bartłomiej Biczysko, Product Manager Analysis
08.07.2020, godz. 10:00 – 11:00
Bezpłatna rejestracja >>>
- Pomiary ChZT/OWO w przemyśle
Prowadzący: Bartłomiej Biczysko, Product Manager Analysis
14.07.2020, godz. 10:00 – 11:00
Bezpłatna rejestracja >>>
- Współczynniki efektywności energetycznej w przemysłowych układach wytwarzania i dystrybucji pary
Prowadzący: Janusz Zajączkowski, Industry Manager Power & Energy
16.07.2020, godz. 10:00 – 11:00
Bezpłatna rejestracja >>>
Webinaria odbywają się cyklicznie. Są to wydarzenia bezpłatne.
Więcej informacji można uzyskać na stronie: https://eh.digital/webinaria_pl
Więcej informacji udziela:
Zbigniew Forjasz
Specjalista ds. Marketingu
Tel.+48 71 773 00 73
Kom.+48 885 886 216
zbigniew.forjasz@endress.com